Firma PRODAJA GUMA I ALU FELNI TYRES 023 osnovana je 2018. godine i uspešno se bavi prodajom pneumatika svih renomiranih proizvođača za putnička, SUV, kombi i teretna vozila.

Pored pneumatika našim kupcima nudimo i velik izbor aluminijumskih felni za sve tipove vozila.
Takođe vršimo profesionalnu uslugu ugradnje pneumatika i aluminijumskih felni.
Tyres 023 omogućava kupcima da iz udobnosti svog doma poruče naše proizvode po najpristupačnijim cenama direkno na svoju kućnu adresu.

To se može učiniti jednim pozivom na broj 069/232-27-28, ili direktnom kupovinom putem naše internet prodavnice.

Misija, vizija, cilj

Prioritet

Naš prioritet je da kupcima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta uz brzu i profesionalnu uslugu.
Trudimo se da pratimo najnovije trendove na tržištu i kupcima ponudimo proizvode koji predstavljaju savršen spoj cene i kvaliteta, drugim rečima da obezbedimo ljudima mogućnost da po pristupačnim cenama obezbede sebi alu felne i pneumatike dobrog kvaliteta.
Cilj i misija firmeTyres 023 je da i u budućim vremenima pruža sve bolje i kvalitetnije usluge, a svojim širokim asortimanom ispuni očekivanja čak i najzahtevnijih kupaca.

Preporuka

Zadovoljni klijenti

Stotine zadovoljnih klijenata su dokaz kvaliteta i pouzdranosti koje pružamo svojim kupcima uz neprekidnu težnju da budemo još bolji. Činjenica da preko 85% kupaca koji prvi put sarađuju sa nama nam opet ukažu svoje poverenje i  ponove saradnju jasno nam govori da smo bez sumnje na pravom poslovnom putu.
 
Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju na istaknuti broj telefona, ili putem naše email adrese. Srećna kupovina, Vaš Tyres 023.
Korpa